KAS MES?

Komanda kuri paverčia maistą kultu.

TrickTruck šeimos verslas, užsiimantis maitinimu viešuose renginiuose, atvirose erdvėse (festivaliai, koncertai, mugės, sporto renginiai, stovyklos, medžioklės ir t.t.), maisto pristatymu į biurus, ar kitas darbo vietas ( filmavimai, parodos, statybos…), maisto tiekimu priėmimams (furšetai, banketai…), maitinimo įmonių konsultavimu (virtuvės auditas, personalo apmokymai, dokumentacija, išlaidų optimizavimas, meniu atnaujinimas…).

Mantas Mozūra – jūsų šefas. Gamybos vadovo darbo patirtis viešbučiuose ir restoranuose Lietuvoje, Airijoje, JK, Baltarusijoje, Brazilijoje.

KĄ MES GALIM?

Gaminti maistą jūsų kūnui ir sielai.

Gaminant vietoje (gamtoje) - 250 pusryčių, 250 pietų, 250 vakarienių per dieną.
Paruošto maisto pristatymas į vietą - iki 1000 porcijų.
Jei yra galimybė mėgstame gaminti ant laužų. Renginių metu mes minkome ir kepame šviežią naminę duoną.
Meniu priklauso nuo renginio tematikos ir organizatorių pageidavimo:
Mėsa:troškiniai, kariai, kepsniai ant grotelių, plovas, šiupininė, charčio, čili, lazanija, hamburgeriai, cepelinai, vištiena fri...
Žuvis: lietuviška žuvienė, tailandietiša Tom Yam sriuba, kepsniai ant grotelių, krevetės ir jūrų gėrybės įvairiuose padažuose, fish and chips, paelia valencija, sušiai...
Vegetariška: Salotos, šaltos ir šiltos sriubos, sorų apkepai, sojos mėsos gaminiai, indiški lęšių patiekalai, tailandietiški kariai, grikių burgeriai, rytietiški lakštiniai....

Kontaktai

El.paštas: bigboiler@gmail.com

mob.tel: +370 6 0874090, +37067304557